Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Μαθήματα Προετοιμασίας για τους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς

Αγαπητοί συνάδελφοι, γονείς και μαθητές σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το παράρτημα Ν. Ηλείας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει και φέτος μαθήματα προετοιμασίας για το διαγωνισμό Μαθηματικών ΄΄ Ο Θαλής '' που θα διεξαχθεί περί τα τέλη Οκτωβρίου (η ακριβής ημερομηνία δεν έχει καθοριστεί ακόμα) και για τον Τοπικό Διαγωνισμό ΄΄Δημήτρης Ζούνης ΄΄ για την Α' Γυμνασίου.
Tα μαθήματα αυτά  θα διεξάγονται στο 2ο Λύκειο Πύργου κάθε Σάββατο κατά τις ώρες 5:00 - 7:00 μ.μ. και  στο 1ο Γυμνάσιο Αμαλιάδας (Οδός Καλαβρύτων - Λίγο μετά τα δικαστήρια) κάθε Σάββατο κατά τις ώρες 5:00-7:00μ.μ. για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου.
Τα μαθήματα θα αρχίσουν από το επόμενο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου.

Παρακαλούμε τους συναδέλφους μαθηματικούς που επιθυμούν να διδάξουν στα μαθήματα προετοιμασίας να το δηλώσουν στον αντιπρόεδρο του παραρτήματος κ. Κουσινιώρη Γεώργιο στο τηλέφωνο 2623032647 (Γυμνάσιο Γαστούνης).
Οι μαθητές που θέλουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα προετοιμασίας μπορούν να προσέλθουν τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες σε όποιο κέντρο προετοιμασίας (Πύργου ή Αμαλιάδας) τους εξυπηρετεί.


Πληροφορίες:   κ. Κουσινιώρης Γεώργιος Γυμνάσιο Γαστούνης, τηλ. 26230 32647

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου